Останні новини

Без глютену та цукру: Полякова показала, як приготувати корисну паску

Співачка поділилася цікавим рецептом.

Відома українська співачка Оля Полякова виклала у соціальну мережу цікавий рецепт паски. Вона не містить глютену, цукру та дріжджів, тому підійде усім, хто слідкує за своїм здоров'ям та фігурою.

Про це повідомляє Kyiv Live, посилаючись на Instagram.

Читайте також: У чому полягає секрет схуднення Наталії Могилевської

Як відомо, співачка стежить за своєю фігурою, тому і рецепт, який вона виклала, є дієтичним. Для приготування паски Оля використовує готову суміш, яка складається з безглютенового гречаного та рисового борошна, замінника цукру, який називається ерітрітол, борошна з тапіоки та кокосу, безглютенового розпушувача, пудри баобаба та ванільного порошку.

До готової суміші Полякова додає 4 яєчних жовтки, які потрібно ретельно перемішати міксером, 10 столових ложок молока та 40 грамів вершкового масла. З'єднавши всі компоненти разом, потрібно лише розподілити суміш по формочках, заздалегідь змастивши їх олією.