Останні новини

Секрети приготування корисних сніданків: Аніта Луценко та Юлія Богдан поділилися рецептами

Тренери програми Wowbody slim Аніта Луценко і Юлія Богдан поділилися корисними літніми сніданками. «Харчування» тренери створили разом з дієтологом проєкту Wowbody slim Лорою Філіппової.

Про це повідомляє видання Cosmopolitan.

Перші на черзі - рецепти смачних і корисних літніх сніданків, які варто взяти не озброєння в серпні.

Булгур і запіканка з кабачка з сиром

Джерело:Cosmopolitan

Час готування: 35 хвилин

Складові:

Булгур - 60 г

Кабачок - 100 г

Помідор - 50 г

Ріпчасту цибулю - 20 г

Моцарелла - 30 г

Ц / з борошно - 1 ст.л.

Яйце - 1 шт

Вершкове масло 82,5% - 3 г

Як готувати:

  • Попередньо розігріти духовку до 200 ° С. Зварити булгур до готовності в співвідношенні води 1: 2.
  • Кабачок натерти на середній тертці, цибулю дрібно нашаткувати. Кабачок добре віджати, щоб пішла вся зайва рідина. Все перемішати.
  • Борошно змішати з яйцем, посолити і поперчити.
  • Форму для випікання змастити вершковим маслом. На дно викласти овочі.
  • Залити тестом і поставити в духовку на 15 хвилин. Вийняти, викласти пластинки помідора і посипати зверху тертим сиром.
  • Запікати ще 15 хвилин, в залежності від глибини форми. Подавати з булгуром.

Вівсяна каша з кабачком, шпинатом і кунжутом

Джерело:Cosmopolitan

Час приготування: 20 хвилин

Складові:

кабачок або цукіні - 120 г

шпинат (свіжий або заморожений) - 70 г

вівсяна крупа (плющення) - 50 г

цибуля ріпчаста - 20 г

будь-яка зелень (кріп, петрушка, кінза) - 10 г

вершкове масло 82,5% - 5 г (1 ч. л.)

кунжут - 10 г (2 ч. л.)

морська сіль, перець - за смаком

Як готувати:

  • Вівсяну крупу відварити в підсоленій воді до готовності протягом 15 хвилин.
  • Цибулю дрібно порізати і обсмажити на вершковому маслі. Додати порізаний на невеликі кубики кабачок або цукіні, шпинат, приправити сіллю і перцем, протушкувати 10-15 хвилин, поки вариться каша.
  • Готові овочі додати в кашу разом з насінням. Посипати подрібненою зеленню.

Оладки з броколі та  йогуртом

Джерело:Cosmopolitan

Час приготування: 15 хвилин

Складові:

броколі - 200 г

йогурт 2,5% без добавок - 100 мл

яйце - 1 шт.

ц / з борошно (або вівсяна) - 1 ст. л.

сир фета - 20 г

будь-яка зелень (кріп, петрушка, кінза) - 5 г (1 ч. л.)

морська сіль, перець - за смаком

Як готувати:

  • Відварити броколі в киплячій воді 5-7 хвилин;
  • Окремо збити 1 яйце, борошно (можна вівсяне), сіль, перець, зелень, натерти сир, перемішати з нарізаною броколі;
  • Викласти на попередньо розігріту сковороду, обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку.
  • Викласти на тарілку, подавати з йогуртом.

Нагадаємо, міжнародна торговельна мережа IKEA розширить асортимент товарів до п'яти тисяч артикулів. Зокрема, це відбудеться перед відкриттям першого українського офлайн-магазину. Зараз українським покупцям доступні 3,6 тисяч найменувань товарів бренду.

Вийти в ефір