Останні новини

Вчені назвали продукт, який допоможе запобігти захворюваності на рак

Велике споживання грибів пов'язане з меншим ризиком розвитку раку.

Щоденне вживання грибів знижує ризик раку на 45%. Цю інформацію оприлюднили на сайті Інституту раку Пенсільванії. До такого висновку фахівці прийшли після аналізу даних понад 19 500 пацієнтів.

Про це повідомляє Kyiv Live з посиланням на сайт Інституту раку штату Пенсільванія.

Дослідження показують, що люди, які їдять гриби кожен день, мають менший ризик розвитку раку, ніж ті, хто не їсть.

"В цілому дослідники проаналізували майже 20 000 випадків раку. Вони виявили, що вживання хоча б18 грамів грибів в день знижує ризик раку на 45%", - повідомляють вчені Медичного коледжу.

Науковці також відзначають, що гриби багаті на вітаміни та корисні речовини.

"Гриби - це найвище джерело дієтичного ерготіонеїну, який є унікальним та потужним антиоксидантом та клітинним захисником. Поповнення антиоксидантів в організмі може допомогти захистити від окисного стресу і знизити ризик раку". - сказав дослідник Джібріль.

гриб.jpg

Фото: Penn State news

Нагадаємо:

Більше оперативних новин шукайте в Telegram Новини Live. А от бекстейдж та життя каналу без прикрас можна побачити в Instagram. Прямі трансляції та цікаві гості вже чекають на вас у Facebook. P.S. Tik Tok в нас також є!


Вийти в ефір
16.05